Om tjänsten

På cee starter kan företag, privatpersoner och föreningar skapa kampanjer om produktförsäljning, välgörenhet eller aktieförsäljning. Föreningar lägger upp och startar kampanjer kostnadsfritt om produktförsäljning och välgörenhet. Företag behöver vårt företagspaket(vilket innehåller vårt premium medlemskap) för att sälja produkter.


För att handla, stödja eller investera skall du först registreras dig kostnadsfritt på cee starter. När medlemmen registrerar sig och uppger vilken förening/lag de vill stödja går en peng till föreningen. Beloppet varierar hur kampanjen är utformad. För att maximera intäkterna för föreningen ä första steget att få alla medlemmar och supportrar att registrera sig kostnadsfritt (glöm inte att de skall uppge att de stödjer er förening eller specifikt lag i föreningen).

Vad kan föreningen eller laget göra på sajten?

Föreningen kan starta en kampanj, på några minuter och klick, för att samla in pengar till något projekt, exempelvis grundplåt till en ny klubbstuga, pengar till fotbollsskola för barnen där ni är verksamma. Idéerna är många och det är bara ni som sätter begränsningarna. De företag och privatperson som har möjlighet vill gärna stödja projekt som är ger ungdomen en vettigt fritidssysselsättning.

För att få in pengar och kunna åka på cuper och läger finns det flera olika företag som har som affärsidé att sälja genom föreningslivet. Hos oss kan du lägga upp kampanj med deras produkter och nå även "supportar" som ni träffar digitalt.

Föreningens sponsorer kan ni lägga upp och samtidigt avtala att vid försäljning att ni skall få en ytterligare peng antingen till föreningen eller föreningens lag (den som har registrerat sig kan skriva vilket lag den vill stödja).

Föreningen kan nyttja och själv välja alla kampanjer som företag har lagt upp på sajten.

Vad kan företag göra på sajten?

Företag som vill sälja mer och nå föreningslivet kan lägga upp kampanj och ge kickback till den förening som medlemmen vill stödja. Företag kan också starta kampanj om kapitalanskaffning med hjälp av föreningslivet.

Vad kan privatpersoner göra på sajten?

Privatpersoner kan starta kampanjer om välgörenhet eller handla, stödja och investera i projekt. När privatpersonen registrerar sig väljer medlemmen vilken förening/lag de vill stödja, vilket innebär att det går alltid en peng till föreningen vid någon aktivitet.


Välkommen till cee starter!

Sven-Olof Nilsson