Skapa ett projekt

BÖRJA MED ATT REGISTRERA DIG OCH SKAPA ETT KONTO


Att skapa ett projekt på cee starter är enkelt och kostar inget. För föreningar är det kostnadsfritt att starta produktförsäljning. För att lägga upp produktförsäljning för företag behövs ett företagspaket.Skapa ett projekt

När du har registrerat dig finns på "skrivbordet"  i menyn Mina projekt.  När ni klickar där kan ni starta ett projekt och fyller i med bilder, videos och text om ert projekt.

Vi har valt att kategorisera projekten för att investerarna/köparna/bidragsgivarna lättare skall kunna finna det som de är intresserade av. Observera vid aktieförsäljning skall ert fulla erbjudande endast synas till medlemmar som är inloggade.


Crowdfunding affärsidé bevisad

Entreprenören som väljer denna kategori har en omsättning på sitt företag och behöver kapital för att utveckla produkten/tjänster eller anställa personal.


Crowdfunding idé

Entreprenören som väljer denna kategori har en idé, antingen finns endast en presentation och har ibland en demo/prototyp.


Crowdfunding social

Entreprenören som väjer denna kategori söker både kapital och personal som vill driva bolaget. 


Crowdfunding startup

Entreprenören som väljer denna kategori har utvecklat klart en första version och teamet är på plats.


Produkutkförsäljning av företag

När entreprenören vill sälja en vara eller tjänst. Passar extra bra företag som som har innovativa produkter eller säljer "för att själv kunna lägga beställning av tillverkning".


Produktförsäljningar av föreningar

När föreningen medlemmar vill sälja produkter/tjänster till vänner och bekantar. Passar också att sälja produkter från företag som har som affärsidé att sälja genom föreningar. 


Välgörenhet projekt

När medlemmar samlar in pengar till något projekt, allt ifrån skolan som behöver fler "rastleksaker" till föreningen som skall bygga en klubbstuga.


Välgörenhet människor

När medlemmen vill samla in pengar till någon som är behov av hjälp, allt ifrån klassen som skall åka på klassresa till pensionären som inte har råd att bo kvar i sin lägenhet.