Föreningserbjudande

Vår ambitionen är att cee starter skall bli nordens största crowdfundingbolag och ge miljoner till föreningslivet


Cee starter är en plattform där föreningar, företag och privatpersoner kan skapa kampanjer för produkt- , aktieförsäljning och om välgörenhet. Alla som registrerar sig väljer vilken förening de vill stödja. När medlemmen investerar, köper en produkt eller stödjer något kommer en procentsats gå till vald stöd förening/lag.

Hur skall föreningen använda cee staerter?

1. Föreningen skall rekommendera alla sina supportar/medlemmar att registera sig och välja er förening som "stödklubb". Det innebär att när medlemmen handlar/investrera/stödjer något på cee starter får er förening en peng.

2. Skapa egna kampanj tillsammans med era sponsorer eller andra företag som ni har i ert nätverk. När företaget säljer sina produkter/tjänster går en peng till er förening.

3. Skapa egna kampanjer från er förening, t. ex stödmedlemskap eller något projekt inom föreningen.

3.  Använd er av vår färdiga kampanj om bidrag för att få fler barn till föreningslivet. Ni beskriver ert projekt och vi tidsbestämmer (alla pengar som kommer in går till er) och marknadsför kampanjen tillsammans.

4. Ansök och beskriv ert projekt för att ta del av pengarna i välgörenhetsprojektet "Bidrag för barns medlemskap och aktiviteter".

5. Ansök om marknadsför vårt premium medlemskap och när privatpersonen/företaget handlar får er förening en peng.

Föreningen får kostnadsfritt skapa kampanjer om välgörenhet och produktförsäljning. Vid nyttjande av vår betallösning produktförsäljning vid tas en transaktionsavgift på 11%. Vid välgörenhetsprojekt tas en transaktionsavgift på 6 %

Om grundarna och premium medlemskapet

eddbee groups affärsidé är att bygga en digitala plattform med tävlingar och social gemenskap utifrån aktiemarknaden. På plattformen kan du tävla, skapa aktieportföljer och kommunicera med andra användare. Med egna algoritmer kan användarna enkelt skapa aktieportföljer för att tävla. Ambitionen är att tjänsten skall ha många användare och vi har från början världen som vår marknad. Genom att sälja ett premium medlemskap får vi medlemmar tidigt till vår spel- och aktietjänst samt kapital till att utveckla våra plattformar. De som handlar har rätt att deltaga i vårt kommande tävling, får hjälp med att marknadsföra sitt projekt och blir samtidigt delägare i cee staerter.