Bidrag till barns medlemsavgifter & aktiviteter

Se filmen från Folkspel om vad föreningslivet erbjuder våra ungdomar

Hjälp till familjer som inte har råd att låta sitt barn idrotta


Vi vill att alla barn skall få vara med sina vänner, även när de går till träningen. Hjälp förälder som har svårt att betala medlemsavgiften, köpa ett par fotbollsskor eller vara med på sommarskolan. Listan kan göras lång och vi vill att föreningar kan söka pengar till projekt och till barn för att ge alla möjlighet i vårt samhälle att idrotta. Vi vill att företag och privatperson väljer att stödja vårt projekt "bidrag till barns medlemsavgifter och aktiviteter" genom att bidraga med en peng till föreningslivet. Ni kan stödja med 50, 100, 150, 200 kr eller alternativt fylla i ett valfritt belopp.


* Barn till familjer som inte har råd med avgiften lämnar sina klubbar. När klubbarna kräver att de ska betala in sina avgifter så försvinner de plötsligt och "så ser vi inte till dem alls" säger personalen på många föreningar.
*Vi tror att många barn inte vågar fråga sina föräldrar om att vara med i en förening för man vet att familjen inte har råd.
* En genomsnittlig årsavgift i en förening för en 11-åring är ca 1100 kronor
* En genomgång av närmare 70 av Västerås idrottsföreningar visar att klubbavgifterna ligger på allt mellan 50 kronor upp till 7000 kronor om året. Till de dyrare hör ridsport, hockey och simning medan olika skytte- och kampsportsklubbar tillhör de med lägst föreningsavgifter.


Tack för din hjälp och medverkan!
Sven-Olof Nilsson

VD Cee starter


Vi vill hjälpa till, så att alla barn skall få möjlighet att idrotta. Nu kan stödja vårt projekt som hjälper till att barn får möjlighet att idrotta även om föräldrar inte har ekonomiskt möjlighet.

eddbee group AB

100.00 kr finansierat av 4,000,000.00 kr MÅLBELOPP (endast siffror)

0%
  • 546 Dagar kvar
  • 1 Investerare