Boende på vatten

KOMMANDE PROJEKT - BO PÅ VATTEN

De som har störst behov att hitta boende är ungdomar, därför väljer vi att fokusera och prioritera mindre lägenheter mellan 18 - 35 kvadratmeter. Vi bygger kvalitet och har valt material och leverantörer som har dokumenterat hög kvalitet och miljömedvetenhet. Förverkliga dina drömmar genom att hjälpa oss att skapa ett projekt på din hemort. Kontakta personer i din kommun för att påskynda processen med att hitta vattenmark  eller arrende. Vi arbetar för fullt för att förverkliga drömhem på vatten för alla.


Alla är välkomna att registrera sig gratis på ceestarter.se för att löpande få information.


Vår idé är att bygga flytande boende i form av projekt, där investeraren äger 80% av bolaget. Resten ägs av grundarna och de som har skapat möjlighet för projektet. Inledningsvis har vi arbetat ut grundläggande modeller för att passa olika målgrupper. För att förverkliga projekten behöver vi arrendera eller förvärva vattenmark. Vår tro är att vår modell snabbt kan lösa en del av bostadsbristen och kan erbjuda ett attraktiv hem till en rimligt peng. Vårt team som är ansvarig för projekt har omfattande erfarenhet av byggnation och finansiering.


Vår huvudmarknad är initialt Sverige och de större kuststäderna. Om vi ​​tittar på exemplet med Stockholm, så finns det potential att bygga tusentals lägenheter. För att lyckas behöver vi hjälp med att hitta vattenmark att arrendera eller att förvärva.


.Samarbetspartner

Våra flytande pontoner som tillhandahålls av SF Marinas svenska försäljningsbolag. SF Pontona har tidigare levererat pontonerna till Marinstaden i det natursköna Nacka Strand. Sedan1918 har  SF Pontona Sweden AB levererat flytande strukturer byggda av betong. Fabriken ligger precis vid kajen i Wallhamn i Tjörn, vilket ger möjligheter att testa alla flytande pontoner före varje leverans.. Med deras erfarenhet säkerställer vi som kund att få en väl fungerande ponton, deras väl etablerade byggteknik med kontinuerliga test prover är en trygghetsfaktor. Som entreprenör tar SF Pontona en fullt ansvar från idé till färdig anläggning.


Vi har initialt utvecklats modeller för projekt enligt nedan.

Lägenhet Projekt: Modellen har två våningar och lägenheterna är på ca 35 kvm. Storleken på projektet beror på förhållandena. De grundläggande projekt är sex lägenheter, som antingen kan förlängas eller placeras flertalet oberoende. Allt boende har uteplats, terrass eller balkong.

Hotel Projekt: Modellen har två våningar med en gemensam takterrass, antingen rum eller lägenhet. Storleken på projektet beror på villkor

Kontors Projekt: Modellen har två våningar och tak, varje våning är 200 kvm.


Klicka på bilden nedan för att läsa recensioner från bookings kunder.Vad händer nu? Vi har inlett kontakt med lokala myndigheter och privata ägare av vattenmark. Investerare och andra intressenter kan registrera sig för mer information. Du kan antingen registrera sig som intresserad av att hyra lägenheten, investeras eller vill hitta ett partnerskap. Målet är att starta projektet så snart som möjligt, antingen som ett spekulativ projekt eller när vi har vatten mark.

Vilken avkastning kan man förvänta sig? När projektets målgrupp, storlek och läge är okända finns det en stor osäkerhet. Vi har gjort tre  möjliga scenarier med lägenhetsprojekt på sex lägenheter för exempelavkastning.


Alt 1) Ägande av vattenmark - Försäljning av lägenheter

Försäljning av lägenheter Köpt / vatten ägande av mark 3.000.000, totalkostnad, Sammanlagt 9,4 miljoner (50% finansiering bankkapital behöver 4,7 miljoner för 80% x 4% ränta 6 månader 4.700.000 kostnader 188 000 SEK Försäljningen av 6 lägenheter 2.500.000 st = 15 miljoner kronor Nettoresultatet om +5,4 Mkr.


Alternativ 2) Arrende vattenmark - Försäljning av lägenheter

Brutto kostnad 6,4 MSEK (50% finansiering bank) Kapital 3,2 miljoner för 80% Lån Bank 3.200.000 x 4% ränta 6 månader kostar 64 000 kronor Försäljningen 6 lgh 1, 7 miljoner st = 10,2 Mkr Nettoresultatet om + 3,7 miljoner Sek


Alternativ 3) Arrende vattenmark - Uthyrning av lgh med kallhyra

Lägenheter 6,4 miljoner (50% finansiering bank) kapital 3,2 miljoner för 80% Hyresintäkter 6 x 12 x 7000 kr / månad hyra exkl. Alla avgifter = inkomster + 504 000 lån Sek bank 3.200.000 x 4% ränta årligen kostar 128 000 kronor resultat per år: + 376 000 kronor Utdelning 90% av vinsten per år ger 338 000 tusen sek till aktieägarna åter per år ca 10,5%Här visar vi en modell med radhus (120 kvm boyta). Klicka på bilden för att få en helikopterperspektiv projekt Sunnanå. Projekt med liknande byggyta och med vår modell skulle innebära nära 480 lägenheter på 35 kvadratmeter.

Vi gör nu flytande drömmar till din dröm.


Sven - Olof Nilsson, VD eddbee grupp

Klicka på bilden för att se filmen över området Sunnanå. Identifierat områden i skärgård där vi kan bygga lägenheter om 35 kvm per plats. För er som är intresserade av att få hyra en lägenhet, registrera dig på ceestarter.se för löpande information.

eddbee group AB

0.00 kr finansierat av 5,000,000.00 kr MÅLBELOPP (endast siffror)

0%
  • 0 Dagar kvar
  • 0 Investerare